VSH fittingen kopen: groot aanbod

Er zijn resultaten

VSH fittingen kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan fittingen van het merk VSH. Van knelkoppelingen, insteekkoppelingen en perskoppelingen tot CV-fittingen en installatiekranen, bij Bouwmaat vind je het allemaal. Wij lichten de VSH Super fittingen voor je uit.

VSH Super

VSH Super is een compleet pakket fittingen en appendages geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het meest uitgebreide pakket knelfittingen, van drinkwater-, gas-, verwarmings- en solarinstallaties tot persluchtsystemen.

VSH Super fittingen

Het VSH Super-programma bestaat uit knelfittingen die je kunt aansluiten op koperen en stalen buizen en kunt gebruiken voor het verbinden met kunststof leidingen.

VSH Super biedt een breed pakket fittingen waarmee je problemen kunt oplossen. Denk aan een ééndelig verloopstuk, reservoirkoppelingen en een uitgebreid assortiment aan appendages, zoals gaskranen en boilerinlaatcombinaties.

Speciale fittingen

Naast de reguliere knelfitting die geschikt is voor koper of dunwandige stalen buizen, biedt het assortiment van VSH Super ook speciale oplossingen:

 • VSH Multi Super: voor kunststof en meerlagenbuizen
  Verschillende buissoorten koppelen tijdens een renovatieklus en je weet het merk niet? Met VSH Multi Super Knel kun je een verbinding maken tussen twee verschillende merken kunststof buis of tussen kunststof buis en dunwandige cv, koper of RVS buis. De fittingen zijn op meer dan 30 merken kunststof buis getest. Verkrijgbaar als complete fitting of als knelset.
  VSH Multi Super

   
 • VSH Super Blue: speciaal voor het verbinden van dikwandige stalen buizen
  Ken je het probleem: tijdens een klus kom je een stuk dikwandige buis tegen en er is geen ruimte of tijd om draad te snijden of te lassen. VSH Super Blue is een losse kunststof ring die in alle VSH Super knelfittingen past voor verbindingen op dikwandige buis. Hierdoor kun je met de perfecte fitting snel, compact en zeker verder met de installatie.

  VSH Super Blue

Over VSH

VSH is een merk van Aalberts integrated piping systems. Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Met deze geïntegreerde leidingsystemen biedt Aalberts integrated piping systems de beste en meest efficiënte oplossing voor de installatie.