Bestellen: Afhalen, bezorgen of retourneren

Een online bestelling plaatsen? Je kan jouw bestelling laten klaarzetten in de vestiging of bezorgen op de klus, waar en wanneer jij maar wilt. Voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd. Kan je iets niet vinden? Wij regelen het voor je. Ondanks dat we een uitgebreid assortiment hebben en goede voorraad , kan het gebeuren dat je iets zoekt dat we niet in het assortiment of op voorraad hebben. Gelukkig kunnen we het dan meestal wel voor je bestellen. In dat geval helpen onze medewerkers in de vestiging je graag met het plaatsen van een bestelling.
 • Bezorgen

  Bezorgen

  Je kunt je bestelde materialen altijd laten bezorgen. Makkelijk en snel. Gratis (vanaf een orderwaarde van €750) of - bij kleine bestellingen - tegen een geringe vergoeding. Bezorging thuis of op de klus binnen Nederland. Hoe en waar wil je het hebben? Voor grootgoed bestellingen geldt: voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag tussen 7.00 en 16.00 uur bezorgd. Kleingoedbestellingen (pakketpost), geplaatst voor 19.00 uur, worden door PostNL de volgende dag geleverd. Klanten beoordelen onze bezorgservice met ruim 4 sterren!

  Bezorgen
 • Klaarzetten

  Afhalen

  Ervaar het gemak van onze klaarzetservice. Zo houd jij meer tijd over voor je projecten. Bestel je materialen eenvoudig op Bouwmaat.nl en haal je complete bestelling op, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt en in de vestiging van jouw voorkeur. Iedere bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld en we houden je op de hoogte van de status. Heb je een aanhanger nodig? Of hulp bij inladen? We staan voor je klaar enhelpen je graag. Daar kan geen drive-in tegenop. Onze klaarzetservice wordt door klanten beoordeeld met ruim 4 sterren!

  Klaarzetten
 • Retourneren

  Retourneren

  Je kan een artikel retour brengen in elke vestiging. Neem hiervoor wel je factuur en je Bouwmaat pas mee. Er zit geen uiterste omruildatum vast aan onze service. Indien je via PostNL een pakketje hebt ontvangen van Bouwmaat kan je deze gratis via PostNL terugsturen. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan teruggestort op het rekeningnummer waarmee de order is betaald. Voor de retourname van artikelen gelden wel een aantal voorwaarden. Wij leggen je alles uit over de retourprocedure en herroepingsrecht.

  Retourneren