Krediet

Kopen op rekening, makkelijk en veilig!

Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale Kredietservice. Met de kredietpas koop je op rekening, zowel in de vestiging als in onze webshop. Je kan zelfs een pas aanvragen voor jouw medewerkers. Kijk, dat is slimmer ondernemen!

Jouw voordelen

 1. Met de Bouwmaat kredietpas haal je materialen bij alle Bouwmaat vestigingen in Nederland. Achteraf betaal je de rekening!
 2. Met een pincode die je kan aanvragen, kan je ook in de Bouwmaat webshop op rekening kopen.
 3. Heb je personeel in dienst? Ook voor hen kan je een extra Bouwmaat kredietpas aanvragen waardoor zij op rekening jouw goederen kunnen afhalen.
 4. Je bepaalt hoe vaak en op welke manier je jouw facturen wilt ontvangen. Je hebt keuze uit:
 • - Per transactie
  - Per project
  - Dagelijks per vestiging
  - Wekelijks per vestiging
 1. Ontvang je de facturen graag per post of liever digitaal? Voor het online inzien van jouw facturen log je in op een speciaal beveiligde omgeving. Zo kan je te allen tijde bij jouw gegevens.

Kredietpas aanvragen

Ben je al Bouwmaat klant en wil je een kredietpas aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@bouwmaat.nl of ga naar een Bouwmaat vestiging bij je in de buurt om de aanvraagpapieren op te halen.

Om jouw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te kunnen nemen, vragen wij je de volgende gegevens in de mail mee te sturen:

 • Bedrijfsnaam
 • NAW-gegevens
 • KVK-nummer
 • Telefoonnummer

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen, zal jouw Bouwmaat vestiging zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een extra kredietpas aanvragen?

Heb je al een kredietpas, maar wil je een extra kredietpas aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@bouwmaat.nl of ga naar een Bouwmaat vestiging bij je in de buurt om de aanvraagpapieren op te halen.

Aanvraag online betalen op rekening

Met jouw kredietpas kan je niet alleen in jouw Bouwmaat vestiging maar ook online op rekening jouw aankopen doen. Je dient hiervoor het aanvraagformulier in te vullen en deze op te sturen met toevoeging van een kopie van jouw KVK en een kopie van jouw legitimatiebewijs (eigenaar/gevolmachtigde). Je ontvangt binnen 5 werkdagen de pincode(s) op het door jou opgegeven e-mailadres, waarmee je eenvoudig online op rekening kan betalen.

Download het aanvraagformulier

Het ingevulde aanvraagformulier kan je per post of per e-mail sturen naar info@bouwmaat.nl.

Ontvang jouw facturen digitaal

Maak je gebruik van de Bouwmaat Kredietservice? Dan kunnen wij je nu facturen per e-mail digitaal sturen. Met digitaal factureren besparen we veel papier en kan er efficiënter gewerkt worden. Stap je samen met ons én vele andere klanten ook over op digitaal factureren?

Lees meer over digitaal factureren