Deurkozijn combinaties kopen

Er zijn resultaten

Deurkozijn combinatie kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan deurkozijn combinaties in verschillende formaten en draairichtingen. Zo vind jij altijd een deurkozijn combinatie die past bij jouw klus.

Wat is een deurkozijn combinatie?

Een deurkozijn combinatie is een set die bestaat uit een kozijn en een afgehangen deur. Het voordeel van een deurkozijn combinatie is dat de combinatie eenvoudig te plaatsen is. Je bespaart dus tijd.

Draairichting

De draairichting van een deur is bepalend voor de keuze voor een deurkozijn combinatie. Wat is handig voor jouw klant? Dat de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend is? In het assortiment van Bouwmaat vind je zowel linksdraaiende als rechtsdraaiende deurkozijn combinaties.

Formaten

De deur met kozijn combinaties zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo vind jij altijd een combinatie die past bij jouw klus. De beschikbare maten op een rij:

  • 83x211,5 cm, kopvorm: 56x90 cm
  • 83x211,5 cm, kopvorm: 56x120 cm
  • 88x211,5 cm, kopvorm: 56x90 cm
  • 88x211,5 cm, kopvorm: 56x120 cm

Wit gegrond

De deurkozijn combinaties in het assortiment bij Bouwmaat zijn wit gegrond. Hierdoor hoef je de combinaties zelf niet meer in de grondverf te zetten, maar zijn deze direct geschikt voor om af te lakken.

FSC-keurmerk

De deur en kozijn combinaties bij Bouwmaat zijn voorzien van het FSC-keurmerk. De internationale keurmerken PEFC en FSC garanderen dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. Met de verkoop van PEFC- en FSC-gecertificeerd hout draagt Bouwmaat bij aan:

  • in stand houden van bos wereldwijd;
  • bescherming van ecologisch waardevolle gebieden;
  • bescherming van de rechten en het welzijn van arbeiders in het bos en in de handelsketen;
  • inachtneming van de rechten van (inheemse) lokale bevolking in de buurt van bos;
  • verbod op het gebruik van gevaarlijke chemicaliën en genetisch gemodificeerde organismen in het bosbeheer.

Deurkozijn combinatie online kopen of in de vestiging

Ben jij op zoek naar een deur met kozijn? Een deurkozijn combinatie bestel je eenvoudig op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over een deurkozijn combinatie? Neem gerust contact met ons op of stel je vraag in jouw Bouwmaat vestiging.