Tegelreiniging: alle reinigers voor de tegelklus

Een tegelklus is pas helemaal af als je alles ook netjes achter kunt laten voor jouw klant. Bij Bouwmaat vind je naast alles voor de voorbehandeling, tegelondergrond, tegellijmen, voegmiddelen, tegelkitten en tegelprofielen ook alles voor de tegelreiniging.

3 resultaten

Coba ASP990 Tegelreiniger 1L

740507

0 Bezorgvoorraad info

€ 8,12 excl BTW

Bouwmaat Epoxy Reiniger Evo 0,75L

760418

0 Bezorgvoorraad info

€ 19,60 excl BTW

PCI Durapox Finish Epoxy Reiniger 500ml

742815

0 Bezorgvoorraad info

€ 4,71 excl BTW

Epoxy reinigers

In het assortiment van Bouwmaat vind je onder andere epoxy reinigers. Epoxy reinigers worden ook wel viscose reinigers of epoxy cleaners genoemd. Met een epoxy reiniger verwijder je resten en sporen van epoxyvoegen.

Ontvetters en cementsluierverwijderaars

Naast epoxy reinigers vind je bij Bouwmaat ook producten voor het reinigen en ontvetten van bestaand tegelwerk. Deze reinigers zijn niet alleen geschikt als voorbehandeling voordat bestaande tegels opnieuw betegeld worden (tegel over tegel), maar ook voor het verwijderen van kalkaanslag en cementsluiers.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tegelreiniger?

Het belangrijkste bij de aanschaf van een tegelreiniger is om te kijken of de reiniger geschikt is voor het type tegel dat je hebt gebruikt of gaat gebruiken. Wanneer een reiniger niet geschikt is voor de tegels die jij hebt gebruikt voor jouw klus, dan zou het kunnen dat je de tegels beschadigt.

Heb jij een tegelreiniger gevonden die je nodig hebt? Bestel de tegelreiniger eenvoudig online of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over een tegelreiniger? Neem dan gerust contact met ons op.