Voorbehandeling tegelklus: primers, afdichtingssets en meer

Ben je op zoek naar producten voor de voorbehandeling van een tegelklus? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je onder andere primers, afdichtingssets en voorstrijkmiddelen van merken als Bouwmaat, PCI, Coba, Schönox, Eurocol en Ardex.

geen resultaten

Waarom voorbehandeling?

Een veelgestelde vraag is, waarom zou je een tegelondergrond voorbehandelen? Dit heeft meerdere redenen.

  • Optimale hechting
  • Zuigende ondergronden
  • Afdichten van natte binnenruimtes

Verschillende ondergronden

De producten voor de voorbehandeling zijn geschikt voor verschillende soorten ondergronden. We onderscheiden verschillende soorten ondergronden:

  • Gesloten ondergronden (gladde, niet zuigende)
  • Open ondergronden (zuigende)
  • Absorberende ondergronden (gipspleisters, cementgebonden vloeren etc.)
  • Niet-absorberende ondergronden (tegels, houten ondergronden etc.)

Uiteraard zijn er ook primers of voorstrijkmiddelen geschikt voor alle type ondergronden.

Primer voor tegels kopen

Een primer kan worden gebruikt op alle absorberende ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cementvloeren evenals cement- en gipsgebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten en watervast multiplex. In het assortiment van Bouwmaat vind je diverse soorten primers die je gebruikt als voorbehandeling voor de tegelklus.

Afdichtingssets kopen

Een afdichtingsset wordt gebruikt voor het afdichten van natte binnenruimtes als badkamers voordat het tegelwerk wordt aangebracht. De meeste afdichtingssets kunnen worden gebruikt voor wand en vloer. Afdichtingssets kopen ter voorbehandeling van de tegelklus? In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten afdichtingssets van diverse merken.

Dispersieprimers kopen

Een dispersieprimer wordt gebruikt als voorstrijkmiddel voor tegelwerk. Dispersieprimer is een ideaal middel bij absorberende wanden of vloeren. In het assortiment van Bouwmaat vind je diverse soorten dispersieprimers. Koop je dispersieprimer eenvoudig online.

Voorbehandeling voor de tegelklus online kopen of in de vestiging

Heb jij de perfecte producten voor de voorbehandeling van jouw tegelklus gevonden? Bestel jouw producten dan eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over de producten? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in een vestiging bij jou in de buurt.

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook alles voor de tegelklus. Zo vind je bij ons niet alleen producten voor de voorbehandeling, maar ook tegelzettersgereedschap, tegellijmen, tegels en meer.