Betonplex platen kopen

Ben jij op zoek naar betonplex platen voor jouw project? Bij Bouwmaat hebben we een ruim assortiment aan betonplex platen in verschillende afmetingen en met diverse toplagen. Zo kun jij altijd een plaat vinden die past bij jouw wensen.

4 resultaten

Beton Multiplexplaat Radiata Pine WBP 250x125 cm 18 mm FSC Mix 70%

565244

21 Bezorgvoorraad info

€ 89,00 excl BTW

product image
Meer=Minder

Berken Betonplex Antislip 2500x1250x18mm FSC Mix 70%

566779

5 Bezorgvoorraad info

€ 125,26 excl BTW

€ 106,47 v.a. 80 stuks

product image
Meer=Minder

Eucalyptus Betonplex WBP 2500x1250x18mm FSC Mix 70%

831212

34 Bezorgvoorraad info

€ 58,07 excl BTW

€ 49,35 v.a. 80 stuks

Berken Betonplex WBP 2500x1250x18mm FSC Mix 70%

770333

€ 119,20 excl BTW

Ben jij op zoek naar betonplex platen voor jouw project? Bij Bouwmaat hebben we een ruim assortiment aan betonplex platen in verschillende afmetingen en met diverse toplagen. Zo kun jij altijd een plaat vinden die past bij jouw wensen.

Betonplex of multiplex

Bij Bouwmaat hebben we zowel betonplex als multiplex platen in ons assortiment. Maar wat is het verschil tussen deze twee soorten platen? Betonplex is een samengesteld materiaal dat bestaat uit verschillende lagen karton, die samengeperst worden met behulp van lijm en druk. Hierdoor is betonplex stevig en sterk, wat het ideale materiaal maakt voor het maken van bijvoorbeeld tafels of kasten. Multiplex is gemaakt van houtvezels die samengeperst worden met lijm. Het is een veelzijdig materiaal dat ook geschikt is voor het maken van meubels en andere constructies.

Afmetingen betonplex platen en toplaag

Bij Bouwmaat hebben we betonplex platen in de afmeting 250 x 125 cm en 18 mm. Sommige platen zijn voorzien van een antislip-laag, andere platen daarentegen hebben een gecoate afwerking. Zo hebben we altijd een plaat die past bij jouw project.

Waterbestendigheid betonplex platen

Betonplex platen kunnen verschillende eigenschappen hebben. Een van deze eigenschappen is de waterbestendigheid. Een betonplex plaat kan waterbestendig of spatwaterbestendig zijn. Dit maakt het materiaal bijvoorbeeld geschikt voor het maken van een badkamermeubel of buitenmeubel. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vochtigheid en kun je jarenlang genieten van je meubelstuk.

Betonplex in de aanbieding

Bij Bouwmaat hebben we regelmatig betonplex platen in de aanbieding. Houd onze actiekrant in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. Zo kun je profiteren van scherpe prijzen en bespaar je op je aankoop.

Betonplex platen online bestellen

Bij Bouwmaat kun je gemakkelijk betonplex platen online bestellen. Zo hoef je niet naar een fysieke vestiging, maar kun je vanuit huis jouw bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de platen snel bij je thuisbezorgd worden, zodat je snel aan de slag kunt met jouw project. Bestel vandaag nog jouw betonplex platen bij Bouwmaat.