Radiatoren kopen

Wil jij nieuwe radiatoren kopen voor jouw woning of project? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige radiatoren in verschillende soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een elektrische radiator, een paneelradiator of een handdoekradiator voor de badkamer, bij Bouwmaat hebben we de radiatoren die perfect passen bij jouw behoeften.

187 resultaten

Ontluchtingssleutel, 4 stuks

510129

5 Bezorgvoorraad info

€ 2,64 excl BTW

Sanifit Thermostaatknop Wit/Grijs

575702

11 Bezorgvoorraad info

€ 16,41 excl BTW

Radiatorsleutel

519861

3 Bezorgvoorraad info

€ 17,41 excl BTW

Bevestigingsset voor radiator

514112

11 Bezorgvoorraad info

€ 5,82 excl BTW

Griffon Afdichtingskoord dispenser, 175 m

559491

10 Bezorgvoorraad info

€ 20,23 excl BTW

Heimeier knelring met drukmoer

510137

7 Bezorgvoorraad info

€ 3,73 excl BTW

Radiatorkraan 1/2'' haaks

508374

4 Bezorgvoorraad info

€ 10,05 excl BTW

Radiatorstop draaibaar met ontluchter, 2 stuks

510102

5 Bezorgvoorraad info

€ 4,66 excl BTW

SaniFit stokeind M8x60mm 5 stuks

771316

6 Bezorgvoorraad info

€ 1,19 excl BTW

Radiatorkraan 1/2'' recht

508366

7 Bezorgvoorraad info

€ 10,05 excl BTW

Danfoss Knelkoppeling t.b.v. 15 mm verzonken/precisie/koperbuis

569723

28 Bezorgvoorraad info

€ 3,93 excl BTW

Hennepkoker 40 gram

515061

2 Bezorgvoorraad info

€ 4,64 excl BTW

Keuzehulp: Waar moet je opletten bij de keuze van een radiator?

  • Hoeveel vermogen is er nodig om de ruimte te verwarmen tot de juiste temperatuur?
  • Typenummers van radiatoren kan bijvoorbeeld 11 of 22 zijn. Het eerste getal geeft het aantal radiatorplaten aan het tweede getal het aantal convectoren.
  • Een radiator, met een hoog typenummer kan meer lucht tegelijk opwarmen.
  • Naarmate een radiator meer platen en convectoren heeft, is er meer verwarmde oppervlakte om de lucht op te warmen
Type ruimteGradenVerbruik
Badkamer
24℃
93W per m³
Woon-/studeerkamer22℃
85W per m³
Keuken20℃
77W per m³
Slaapkamer18℃
70W per m³

Elektrische radiator bij Bouwmaat

Op zoek naar een efficiënte en flexibele verwarmingsoplossing? Bouwmaat biedt een ruime selectie aan elektrische radiatoren, ook wel elektrische heaters genoemd. Elektrische radiatoren zijn ideaal voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, zoals bijvoorbeeld een garage, tuinhuisje of bijgebouw. Ze kunnen ook worden gebruikt als extra verwarmingselement in specifieke ruimtes. Ontdek ons assortiment en vind de elektrische radiator die aan jouw verwarmingsbehoeften voldoet. Gebruik relevante zoekwoorden om snel de juiste opties te vinden.

Elektrische heaters

Thermostaatknop radiator vervangen

Is de thermostaatknop van je radiator toe aan vervanging? Bij Bouwmaat vind je een ruime keuze aan thermostaatknoppen voor radiatoren. Thermostaatknoppen zijn belangrijk voor het regelen van de temperatuur en het energieverbruik in een ruimte. Als een thermostaatknop niet goed functioneert of kapot is, is het belangrijk om deze te vervangen. Ontdek ons assortiment en vind de juiste thermostaatknop voor jouw radiator. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Radiator thermostaten

Radiatorkraan vervangen

Moet je de radiatorkraan vervangen? Bij Bouwmaat hebben we een breed assortiment aan radiatorkranen van hoge kwaliteit. Een goed functionerende radiatorkraan is essentieel voor een optimale werking van de radiator en het regelen van de warmteafgifte. Of je nu op zoek bent naar een haakse kraan, een rechte kraan of een thermostatische kraan, bij Bouwmaat vind je de juiste radiatorkraan voor jouw radiator. Ontdek ons assortiment en vervang eenvoudig de radiatorkraan om de prestaties van je verwarmingssysteem te verbeteren.

Radiator koppelingen en onderdelen

Paneelradiator bij Bouwmaat

Op zoek naar een paneelradiator voor een efficiënte verwarming? Bouwmaat biedt een ruim aanbod aan paneelradiatoren van hoogwaardige kwaliteit. Paneelradiatoren zijn compact, modern en bieden een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Ze zijn ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ontdek ons assortiment en vind de paneelradiator die past bij jouw verwarmingsbehoeften.

Paneelradiatoren

Handdoekradiator voor de badkamer

Wil je jouw badkamer verwarmen en tegelijkertijd handdoeken drogen? Bij Bouwmaat hebben we handdoekradiatoren, ook wel decorradiatoren genoemd, die perfect passen in de badkamer. Handdoekradiatoren combineren functionaliteit en stijl en bieden een aangename warmte en de mogelijkheid om handdoeken op te hangen. Ontdek ons assortiment en creëer een warme en comfortabele badkameromgeving met een handdoekradiator.

Decorradiatoren

Radiator onderdelen

Naast radiatoren biedt Bouwmaat ook een scala aan radiator onderdelen. Van radiatorsleutels tot stropjes en afdichtingskoorden, wij hebben de benodigde onderdelen om je radiator optimaal te laten functioneren. Met onze hoogwaardige onderdelen kun je kleine reparaties en onderhoud aan je radiator uitvoeren. Ontdek ons assortiment en zorg ervoor dat je radiator altijd in topconditie is.

Toebehoren voor radiatoren

Convectoren

Net als bij een paneelradiator stroomt er warm water door de convector. In een convector stroomt het warme water door een buis die is omgeven door lamellen. Dankzij de lamellen wordt het contactoppervlak met de omringende lucht vergroot. De warme lucht stijgt op en trekt koelere lucht langs de convector om op te warmen, de zogeheten convectiewarmte.