Infrarood verwarming kopen

Zonder gas verwarmen is actueler dan ooit. Met infraroodpanelen is het mogelijk om je gehele woning te verwarmen zonder gas. Infrarood verwarming zet elektriciteit om in stralingswarmte. Een infraroodpaneel straalt aan alle zijden om zich heen en zorgt ervoor dat alle massa in de ruimte wordt opgewarmd. De warmte wordt direct afgegeven aan objecten en personen, in plaats van aan de lucht. Doordat de infraroodpanelen gericht verwarmen is deze manier van verwarmen erg efficiënt. De luchttemperatuur hoeft niet zo hoog te zijn om het door de gerichte warmte als prettig warm te ervaren. Bovendien gaat minder warmte verloren door opstijgende lucht.

3 resultaten

Etherma HOME DUO infraroodpaneel S325-W 593x593x20 mm wit 325W RAL9016

771860

1 Bezorgvoorraad info

€ 387,51 excl BTW

Etherma HOME DUO infraroodpaneel S700-W 1193x593x20 mm wit 700W RAL9016

771861

1 Bezorgvoorraad info

€ 505,12 excl BTW

Etherma HOME DUO infraroodpaneel S900-W 1550x593x20 mm wit 900W RAL9016

771862

1 Bezorgvoorraad info

€ 611,39 excl BTW

Installatie van infraroodpanelen


Infraroodpanelen zijn eenvoudig te installeren. Een gas- of waterleiding is niet nodig, een stopcontact of lichtpunt in de buurt is voldoende. Doordat de panelen voorzien zijn van een ophangsysteem kunnen ze gemakkelijk aan de muur of het plafond worden opgehangen. Daarbij moet rekening worden gehouden met het wegwerken van stroomdraden. De temperatuur van de panelen kan op afstand worden bediend met een thermostaat. Een afstandsbediening maakt het mogelijk om de panelen afzonderlijk meer of minder warmte te laten afgeven.

Styling van infrarood


Van alle soorten verwarming biedt infraroodverwarming veel keuze in styling. De panelen zijn in diverse materialen te verkrijgen; denk aan glas, keramiek of aluminium. Het is soms mogelijk om afbeeldingen of foto’s in de panelen te integreren voor een geheel eigen stijl. Ook een combinatie van infraroodverwarming in een spiegel is mogelijk: ideaal voor in de badkamer.

Home Duo-S infraroodverwarming

Het infraroodpaneel HOME DUO is zowel geschikt voor verwarming aan het plafond als aan de wand. De HOME DUO is een 20 mm vlakke infraroodverwarming, die zich kenmerkt door zijn gelijkmatige infraroodwarmte en esthetiek. Gemonteerd aan het plafond, in verlaagde plafonds of aan de wand, zijn de infraroodpanelen bij uitstek geschikt als hoofdofzoneverwarming. Bij inbouw in een verlaagd plafond is het infraroodpaneel volledig in het plafond geïntegreerd. Plafondmontage maakt een optimaal gebruik van de ruimte mogelijk en voorkomt bovendien beschadiging van het infraroodpaneel.