Makita gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen kopen

Makita werkt dag in dag uit aan haar missie: zorgen dat jij, de gebruiker, makkelijker kunt presteren dankzij goed gereedschap en excellente ondersteuning. Makita is een begrip in de bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak en mag dus niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat.

109 resultaten

Makita Accu BL1850 18 volt 5,0 Ah

599891
1169 Bezorgvoorraad

€ 75,00 excl BTW

Makita Snellader DC18RC 9,6 volt - 18 volt

584917
3 Bezorgvoorraad

€ 55,00 excl BTW

Makita Haakse slijper DGA504ZJ 125mm 18V

589857
3 Bezorgvoorraad

€ 149,00 excl BTW

Makita Decoupeerzaag D-grip DJV182ZJ 18 volt

602199
3 Bezorgvoorraad

€ 222,00 excl BTW

Makita Accu Schroefboormachine DDF484ZJ 18 volt

711463
3 Bezorgvoorraad

€ 115,00 excl BTW

Makita P-72899 Fleece stofzak stofzuiger 5 stuks

576292
3 Bezorgvoorraad

€ 29,50 excl BTW

Makita Slagschroevendraaier DTD153ZJ 18 Volt

709018
3 Bezorgvoorraad

€ 133,00 excl BTW

Makita Combihamer DHR242ZJW 18V

752359
20 Bezorgvoorraad

€ 289,00 excl BTW

Makita Haakse slijper 9558HNRGK2 125 mm 230 volt

602398
2 Bezorgvoorraad

€ 105,00 excl BTW

Makita Brad 50 mm 1,3x1,6 mm 2000st

751287
2 Bezorgvoorraad

€ 19,99 excl BTW

Makita Multitool DTM51ZJX3

586773
1 Bezorgvoorraad

€ 222,00 excl BTW

Makita Schroefautomaat DFR550ZJ 18V

585527
2 Bezorgvoorraad

€ 253,00 excl BTW

 • Makita LXT 18 V

  LXT 18 V

  Het bekende LXT 18 V platform bestaat uit meer dan 300 machines die op dezelfde accu werken. De gebruikers kennen de voordelen van accu en het gemak van snel een accu opladen en wisselen als geen ander. Productiviteit, presteren zo je wil, daar draait het om. Het LXT 18 V platform is het grootste platform in de markt. Alleen in Nederland zijn er al ruim 2 miljoen accu’s verkocht. Een aantal dat blijft groeien. Het LXT platform voldoet aan veel van de eisen van de gebruikers. Toch heeft Makita een nieuw platform geïntroduceerd.

 • Makita XGT 40 V Max

  XGT 40 V Max

  Het 40 V Max XGT platform, gebaseerd op een technisch doorontwikkeld accusysteem, komt naast het LXT platform te staan. Inmiddels zijn er ruim 100 machines geïntroduceerd, en Makita werkt hard aan verdere groei. Er zijn XGT machines die niet in het LXT assortiment zitten simpelweg omdat de LXT techniek niet toereikend is voor het vermogen dat nodig is. Nieuwe accucellen en elektronica hebben het mogelijk gemaakt om brandstofmachines en gesnoerde machines in kracht te evenaren.

Ondersteuning na aankoop

Goed gereedschap

Makita levert een zeer breed pakket gereedschap. Bij de ontwikkeling van Makita producten wordt goed gelet op zaken als ergonomie, duurzaamheid, trillingen- en geluidsverlaging en stofbestrijding. Dat is beter voor jouw gezondheid. Met het LXT 18 V platform en het nieuwe XGT 40 V Max platform werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof.

Ondersteuning voor aankoop

 • Het nieuwe XGT 40V MAX

  Het nieuwe XGT 40V MAX

  Makita beschikt over diverse accuplatformen. Voor lichte, middelzware en zwaardere toepassingen: CXT, LXT en XGT.


  Lees meer

 • Anti Vibratie Technologie

  Anti Vibratie Technologie

  Anti Vibratie Technologie, door Japanse ingenieurs ontwikkeld, zorgt voor een drastische reductie van trillingen in ...


  Lees meer

 • Accuboormachines van Makita

  Accuboormachines: Makita

  Bouwmaat neemt verschillende accuboormachines van Makita onder de loep. In dit artikel vergelijken we de mogelijkheden en technieken.


  Lees meer

 • Makita: de favoriet van...

  Makita: de favoriet van...

  Kracht en eenvoud in gebruik zijn belangrijke eigenschappen van elektrisch handgereedschap. Voor Bogusz Sadowski zijn ...


  Lees meer

 • Makita Adviseurs

  Adviseurs

  In de meeste gevallen zul je precies weten welke machine je wil hebben. Maar heb je dan ook rekening gehouden met de nieuwste innovaties en introducties? Bij Bouwmaat geven we je graag advies over welke machine het beste past bij jouw wensen. Maar wist je ook dat Makita een Adviseursteam heeft? Ervaren vakmannen die in de Makita bus naar je toe komen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Een waardevol en kosteloos bezoek waar jij dat wil. Makita adviseurs zijn aan te vragen in jouw Bouwmaat vestiging of rechtstreeks bij Makita.


  Vraag een adviseur aan in jouw vestiging


  Boek een adviseur via Makita

 • Makita kenniscentrum

  Kenniscentrum

  Oriënteer je je breed op een nieuw pakket machines of een keuze voor een nieuw accuplatform? Overweeg dan een bezoek aan het Makita Kenniscentrum in Woerden of Eindhoven. Daar kun je op afspraak met de Adviseur naar toe. Het assortiment van Makita telt ruim 1.000 machines. In het Kenniscentrum staan deze machines allemaal. Samen met alle accessoires en verbruiksartikelen, waarvan Makita ook een zeer compleet assortiment aanbiedt. Ondanks dat we in onze Bouwmaat vestigingen niet het complete Makita assortiment kunnen tonen, kun je wel alles bij Bouwmaat bestellen.

Excellente ondersteuning

Zowel voor aankoop als na aankoop ben je verzekerd van ondersteuning door Makita.

 • Makita 3 jaar garantie

  3 jaar garantie

  Allereerst loont het om je aankoop te registreren op de website van Makita of in de Makita app. Daarmee verzeker je jezelf van 3 jaar garantie op materiaal- en productiefouten. Bovendien kun je voor Cadeaupunten sparen. Die kun je binnen een jaar inwisselen voor aardige cadeaus in de Makita Cadeauwinkel.


  Lees meer

 • Makita 3 maanden garantie

  3 maanden garantie

  Voor reparaties staat een team van 18 specialisten klaar om je machine te repareren. Daarvoor hebben we alle onderdelen op voorraad en krijg je je machine supersnel weer terug. We geven je machine een NEN 3140 keuring en kijken de machine na en jij krijgt 3 maanden garantie op de hele machine.

Makita kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan Makita gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen. Hierbij kun je denken aan accu's, laders, beschermkappen, afzuigsystemen en onderstellen. Producten van Makita bestel je eenvoudig en snel op Bouwmaat.nl of koop producten van Makita in een vestiging bij jou in de buurt. Kun je een Makita product niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij de gewenste machines voor je bestellen. Heb jij vragen over het Makita gereedschap of wil je graag een persoonlijk advies? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Inspiratie, tips en stappenplannen

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook slimme tips, inspiratie en stappenplannen. Hiervoor kan je terecht op Alles.bouwmaat.nl. Ook over Makita is er diverse handige informatie te vinden. Meer weten? Klik hier voor ALLES over Makita!