Stucprimer kopen: alle voorstrijkmiddelen

Stucprimer kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan stucprimers van verschillende merken. Zo heb jij altijd de stucprimer tot je beschikking die past bij jouw klus. Maar wat zijn stucprimers? En welke soorten stucprimers zijn er?

17 resultaten

Knauf Stuc-primer geel 5 kg

384219

26 Bezorgvoorraad info

€ 23,70 excl BTW

Knauf Stuc-primer geel 15 kg +10%

384227

52 Bezorgvoorraad info

€ 51,17 excl BTW

Knauf primer Betokontakt 5 kg

241724

5 Bezorgvoorraad info

€ 22,91 excl BTW

Bouwmaat Stucgrondeer geel 5 kg

585027

8 Bezorgvoorraad info

€ 19,03 excl BTW

Bouwmaat Stucgrondeer geel 15 kg

585026

21 Bezorgvoorraad info

€ 38,17 excl BTW

Knauf primer Betokontakt 20 kg +10%

241732

23 Bezorgvoorraad info

€ 71,96 excl BTW

Bouwmaat primer Betonhechter roze 5 kg

585025

0 Bezorgvoorraad info

€ 18,41 excl BTW

Bouwmaat primer Snelhechter roze 15 kg

741254

5 Bezorgvoorraad info

€ 45,44 excl BTW

Knauf primer Spraykontakt 10 kg +10%

573921

5 Bezorgvoorraad info

€ 69,36 excl BTW

Bouwmaat primer Betonhechter 20 kg

741253

3 Bezorgvoorraad info

€ 57,81 excl BTW

Knauf Prime Quick Voorstrijk 1 kg

807930

2 Bezorgvoorraad info

€ 17,42 excl BTW

Knauf Isokontakt wit 5 kg

559941

3 Bezorgvoorraad info

€ 51,42 excl BTW

Stucprimer kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan stucprimers van verschillende merken. Zo heb jij altijd de stucprimer tot je beschikking die past bij jouw klus. Maar wat zijn stucprimers? En welke soorten stucprimers zijn er?

Wat is een stucprimer?

Een stucprimer is een voorstrijkmiddel dat gebruikt wordt voor het stucen. Een stucprimer zorgt voor een optimale hechting op de ondergrond. Er zijn verschillende benamingen voor stucprimers. Zo wordt stucprimer ook wel voorstrijk, stucgrondeer, betonhechter of betokontakt, isokontakt, snelhechter of spraykontakt genoemd.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten stucprimers. Afhankelijk van de ondergrond maak je de keuze voor een bepaalde stucprimer. Wij zetten de verschillende soorten voor je op een rij.

Stucprimer of stucgrondeer

Stuc-primer of stucgrondeer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Deze voorstrijk wordt gebruikt voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden. Denk hierbij aan metselwerk, maar ook aan cellenbeton, poriso, bak- en kalkzandsteen. Met deze stuc-primer voorkom je dat de gipspleister verbrandt of verpoedert.

Betonhechter of betokontakt

Betonhechter of betokontakt is een voorstrijk die de verbinding of hechtbrug vormt tussen de ondergrond en aan te brengen gipspleister. Je gebruikt betonhechter of betokontakt bij gladde en zwakke of niet-zuigende ondergronden. Denk hierbij aan onbehandeld beton, betonplafonds, gipsblokken en betonemaille.

Isokontakt

Isokontakt is een voorstrijk welke kleurdoorslag voorkomt. Isokontakt wordt veel gebruikt bij ondergronden waar sprake is van vervuiling door roet of nicotine, maar ook bij ondergronden met oude vochtplekken. Je gebruikt isokontakt bij gladde, zwakke of niet-zuigende steenachtige ondergronden.

Spraykontakt

Spraykontakt is een voorstrijk die de verbinding of hechtbrug vormt tussen de ondergrond en de aan te brengen gipspleister. Je gebruikt spraykontakt, net als betonhechter of betokontakt bij gladde, zwakke of niet-zuigende ondergronden. Het verschil tussen spraykontakt en betokontakt is dat spraykontakt naast handmatig ook machinaal aan te brengen is.

A-merken

Bij Bouwmaat vinden we het belangrijk dat jij het beste eindresultaat kunt leveren voor jouw klant. En om dat te kunnen doen heb jij de beste materialen nodig. Daarom vind je in het assortiment van Bouwmaat stucprimers van A-merken als:

Grote of kleine klus?

Heb jij een grote of een kleine klus? Geen probleem. Bij Bouwmaat vind je stucprimers in emmers met verschillende inhoudsmaten. Zo koop jij nooit te veel, maar heb jij altijd voldoende voor jouw klus.

De inhoudsmaten in het assortiment van Bouwmaat:

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 15 kg
  • 20 kg

Stucprimer online kopen of in de vestiging

Heb jij de stucprimer gevonden die je nodig hebt voor jouw klus? Bestel stucprimer eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop stucprimer bij een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over welke stucprimer je bijvoorbeeld het beste kunt gebruiken voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op.