Korting op bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Hedin Automotive biedt in samenwerking met Bouwmaat extra voordeel op Renault bedrijfswagens. Deze actie is exclusief voor Bouwmaat-klanten.

Bekijk en bestel direct jouw bedrijfswagen

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. Via onze samenwerking met Hedin Automotive, kun je voordelig een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Je korting kan wel oplopen tot en met 20%. Tevens kan Hedin Automotive ook voorzien in de gewenste inrichting, belettering of accessoires. Voor het onderhoud aan jouw bus of schadeherstel ben je ook aan het juiste adres. Kortom; met Bouwmaat en Hedin Automotive ben je altijd mobiel.

 • Direct uit voorraad leverbaar!
 • Kopen, leasen of financieren
 • Maatwerk configuratie mogelijk
Let op: per 1-1-2025 vervalt de BPM vrijstelling op bedrijfswagens!
 • 07-nieuwe-renault-trafic-nu-in-de-showroom-scaled
 • kangoo-3
 • renault-master-8

Zero emissie-zone
Bedrijfswagens die vanaf 1-1-2025 op kenteken worden gezet, moeten zero-emissie aangedreven zijn om de ZE-zone binnen te mogen. Voor auto’s die voor 2025 op kenteken zijn gezet gelden vrijstellingsregelingen. Zo heeft een bedrijfswagen met emissieklasse 6 nog tot 1-1-2028 toegang.
Klik hier voor de actuele ZE-zones

Lees meer​​​

Persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan rechtstreeks contact op met onderstaande contactpersoon. Geef aan dat je Bouwmaat-klant bent en profiteer van de voordelen.

Accountmanager Renault bedrijfswagens
Martin van Beuningen
tel: 06 – 29 00 42 01
martin.van.beuningen@hedinautomotive.nl


Lees meer over de voordelen van Bouwmaat en Hedin Automotive

 • bedrijfswageninrichting

  Professionele bedrijfswageninrichting
  Met een goede vakkundige indeling van je bus werk je makkelijker, veiliger en kom je ook beter over op je klanten. Steeds meer vakmannen kiezen dan ook voor een professionele bedrijfswageninrichting. We spreken Silvester, Vestigingsmanager bij Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting.


  Lees verder​​​
 • beveiliging-bedrijfswagen

  Beveilig jouw bus!
  Jaarlijks worden vele vakmannen het slachtoffer van diefstal uit hun bouwbus. Goed gereedschap is duur en helaas dus gewild. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die de kans op inbraak in jouw bedrijfswagen kunnen verkleinen. We zetten wat handige producten, tips en trucs op een rijtje


  Lees verder​​​