Korting op bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Hedin Automotive biedt in samenwerking met Bouwmaat extra voordeel op Ford, Opel en Peugeot bedrijfswagens. Deze actie is exclusief voor Bouwmaat-klanten.

Bekijk en bestel direct jouw bedrijfswagen

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. Via onze samenwerking met Hedin Automotive, kun je voordelig een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Tevens kan Hedin Automotive ook voorzien in de gewenste inrichting, belettering of accessoires. Voor het onderhoud aan jouw bus of schadeherstel ben je ook aan het juiste adres. Kortom; met Bouwmaat en Hedin Automotive ben je altijd mobiel.

image

Persoonlijk advies?

Wil je graag persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan rechtstreeks contact op met onderstaande contactpersonen. Geef aan dat je Bouwmaat-klant bent en profiteer van de voordelen.

Accountmanager Ford bedrijfswagens
Andrej Bos
tel: 06-12566990
andrej.bos@hedinautomotive.nl

Accountmanager Opel bedrijfswagens
Axel Geijtenbeek
tel: 06-22113653
axel.geijtenbeek@hedinautomotive.nl

Accountmanager Peugeot bedrijfswagens
Peter Verbogt
tel: 06-53855798
peter.verbogt@hedinautomotive.nl

Lees meer over de voordelen van Bouwmaat en Hedin Automotive

 • bedrijfswageninrichting1

  Professionele bedrijfswageninrichting

  Met een goede vakkundige indeling van je bus werk je makkelijker, veiliger en kom je ook beter over op je klanten. Steeds meer vakmannen kiezen dan ook voor een professionele bedrijfswageninrichting. We spreken Silvester, Vestigingsmanager bij Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting.


  Lees verder

 • bedrijfswagen-geregeld

  Jouw bedrijfswagen van A tot Z geregeld

  Je bus moet perfect bij jou en je werkzaamheden passen. Hedin Automotive is marktleider op het gebied van automobiliteit en al jaren partner van Bouwmaat. Ze helpen menig Bouwmaat-klant aan de ultieme bedrijfswagen. Michael Hoeve is Salesmanager bij Hedin Automotive-dealer Mercedes-Benz en vertelt hoe dit in zijn werk gaat.


  Lees verder

 • elektrische-bedrijfswagens

  Elektrische bedrijfswagens in de bouw

  Dat elektrische auto’s een ‘hot item’ zijn is niets nieuws. “Je ziet nu dat elektrische personenauto’s steeds belangrijker worden. Dat geldt straks ook voor bedrijfswagens. Met name door de toename van milieuzones in binnensteden.” Lees meer over het gebruik van elektrische bedrijfswagens in de bouw.  Lees verder

 • image

  Beveilig jouw bus!

  Jaarlijks worden vele vakmannen het slachtoffer van diefstal uit hun bouwbus. Goed gereedschap is duur en helaas dus gewild. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die de kans op inbraak in jouw bedrijfswagen kunnen verkleinen. We zetten wat handige producten, tips en trucs op een rijtje.
  Lees verder