Haspel kopen? Bekijk alle haspels

Haspels kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan haspels van merken als Q-Link, ETM, Senco en Festool. Maar welke soorten haspels zijn er? Waar gebruik je een haspel voor? En waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een haspel?

7 resultaten

Q-Link Kabelhaspel 3x1,0 mm² met PVC kabel aluminium, 25 m

555182

2 Bezorgvoorraad info

€ 45,25 excl BTW

Q-Link Kabelhaspel 3x1,5 mm² PVC 40 m rood zwart 40 meter

587803

2 Bezorgvoorraad info

€ 74,27 excl BTW

Q-Link Kabelhaspel Randaarde Neopreen 40m IP44

570129

1 Bezorgvoorraad info

€ 113,16 excl BTW

Q-Link Haspel PVC 3x1,5 mm² IP20 50 meter

570130

6 Bezorgvoorraad info

€ 124,56 excl BTW

Q-Link Kabelhaspel Randaarde Neopreen Zwart 40m IP44 Vaste Contactdoos

586477

2 Bezorgvoorraad info

€ 142,86 excl BTW

Festool Systainer powerhub

701368

19 Bezorgvoorraad info

€ 206,28 excl BTW

Senco Luchtslangset universeel 10 meter

583556

€ 40,91 excl BTW

Soorten kabelhaspels

Over het algemeen worden er twee soorten kabelhaspels onderscheiden: kabelhaspels voor lichtere toepassingen en kabelhaspels voor industrieel gebruik. Bij Bouwmaat vind je met name haspels voor industrieel gebruik, geschikt voor zware toepassingen.

Kabelhaspels voor lichte toepassingen

Kabelhaspels voor thuisgebruik zijn ideaal voor dagelijkse elektrische behoeften in huis. Ze worden vaak gebruikt om snoeren en kabels georganiseerd te houden en overmatige rommel te voorkomen. Deze haspels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen worden gebruikt voor apparaten zoals stofzuigers, grasmaaiers en meer.

Industriële kabelhaspels

Industriële kabelhaspels zijn ontworpen voor zware toepassingen in industriële omgevingen. Ze zijn robuust gebouwd en kunnen lange, zware snoeren aan. Deze haspels zijn ideaal voor gebruik in fabrieken, werkplaatsen en bouwplaatsen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn.

Toepassingen van haspels

Haspels kun je voor oneindig veel toepassingen gebruiken. Wij zetten enkele voorbeelden voor je op een rij.

Werkplaatsen en garages

In werkplaatsen en garages worden kabelhaspels vaak gebruikt om elektrisch gereedschap van stroom te voorzien. Dit zorgt voor een opgeruimde werkplek en verhoogt de efficiëntie tijdens de klussen.

Buitengebruik

Werk je veel buiten? Dan zijn kabelhaspels een handig hulpmiddel om verlengsnoeren en elektrische gereedschappen georganiseerd te houden. Ze voorkomen struikelen over losse snoeren en helpen jouw buitenruimte netjes te houden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een haspel?

Bij het kopen van een kabelhaspel zijn er enkele belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden:

Lengte van de kabel

Kies een haspel met voldoende kabellengte om jouw behoeften te dekken. Meet de afstand vanaf het stopcontact tot het punt waar je de haspel wilt gebruiken.

Type stopcontact

Controleer of de haspel het juiste type stopcontact heeft voor jouw apparaten. Sommige haspels zijn voorzien van meerdere stopcontacten voor extra veelzijdigheid.

Kwaliteit en duurzaamheid

Investeer in een hoogwaardige kabelhaspel die lang meegaat. Robuuste materialen en een stevige behuizing zijn essentieel voor langdurig gebruik.

Veiligheid

Een haspel die is uitgerust met beveiligingsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en een uitschakelbare stroomonderbreker zijn over het algemeen veiliger in gebruik.

Haspels online bestellen of kopen in de vestiging

Heb jij de haspels gevonden die je nodig hebt voor jouw klussen? Haspels bestellen doe je eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over haspels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag en geven je graag een persoonlijk advies.