Betonmortels kopen: constructiebeton, snelbeton, lichtgewicht beton en meer

Er zijn resultaten

Betonmortels kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten betonmortels van diverse A-merken. Bij Bouwmaat staat kwaliteit centraal. Wij willen dat jij met de beste producten kunt werken, zodat jij het beste eindresultaat kan leveren voor jouw klant.

Verschillende soorten betonmortels

In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten betonmortels. Van constructiebeton tot snelbeton of lichtgewicht beton. Zo vind jij altijd de betonmortel die het beste past bij jouw type klus.

Constructiebeton

Constructiebeton vind je in het assortiment van Bouwmaat van de merken Bouwmaat en Weber Beamix en is geschikt voor de zwaardere en/of dynamische belasting.

Snelbeton

Snelbeton is, zoals het woord al zegt, snel belastbaar. Snelbeton wordt veel gebruitk voor het snel en eenvoudig vastzetten van platen en hekwerken.

Lichtgewicht beton

Lichtgewicht beton is, ook zoals het woord al zegt, lichter dan ander beton maar wel even sterk. Hierdoor kun je minder zwaar werken en doe je meer vierkante meters met minder kg.

Krimparme mortel

Krimparme mortels zijn geschikt voor het ondergieten, onderstoppen en stellen van staalconstructies en betonelementen.

Betonreparatiemortel

Betonreparatiemortel wordt gebruikt voor het glad en dun afwerken van beton en steen en voor het repareren van kleine gaten. Kortom: repareren, egaliseren en pleisteren.

Zakken of big bags

Betonmortels worden geleverd in zakken van 18kg of 25 kg. Daarnaast hebben wij ook betonmortels in een big bag voor de grote klussen.

Merken

In het assortiment van Bouwmaat vind je betonmortels van merken A-merken, zodat jij altijd de beste kwaliteit kunt leveren bij jouw klant. De merken betonmortels bij Bouwmaat op een rij:

MEER=MINDER inkoopvoordeel

Weet je al dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met MEER=MINDER krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch? Het MEER=MINDER inkoopvoordeel geldt ook op de betonmortels.

Betonmortels online kopen of in de vestiging

Betonmortels kopen voor jouw klus? Bestel de betonmortels eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Heb jij nog vragen over de betonmortels? Of wil je weten welke mortel je het beste kan gebruiken voor jouw betonklus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies.