Korte werkbroeken kopen: alle werkshorts

Een korte werkbroek kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan werkshorts. Met meer dan 45 werkshorts heb jij meer dan genoeg keuze voor een werkbroek voor de zomerse dagen.

6 resultaten

Carhartt Korte Werkbroek Ripstop Cargo W34 bruin

773970

5 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

Carhartt Korte Werkbroek Ripstop Cargo W32 bruin

773968

5 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

CERVA Korte Werkbroek Dayboro maat 48 antraciet

768912

1 Bezorgvoorraad info

€ 52,09

Carhartt Korte Werkbroek Ripstop Cargo W36 bruin

773971

6 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

Carhartt Korte Werkbroek Ripstop Cargo W30 bruin

773966

6 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

Carhartt Korte Werkbroek Ripstop Cargo W38 bruin

773972

5 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

Een korte werkbroek kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan werkshorts. Met meer dan 45 werkshorts heb jij meer dan genoeg keuze voor een werkbroek voor de zomerse dagen.

Waarom een werkshort?

Een werkshort, ook wel korte werkbroek genoemd, is ideaal tijdens de zomerse, warme dagen. Een lange werkbroek is dan vaak te warm en een korte werkbroek zorgt voor het comfort dat je zoekt. Daarnaast kan een korte werkbroek ook van pas komen wanneer je werkt in een omgeving met hoge temperaturen.

Voldoende opbergruimte

Ben je bang dat je met een korte werkbroek minder zakken hebt dan met een lange werkbroek? Nergens voor nodig! Een korte werkbroek beschikt namelijk over veel zakken, zodat jij nog steeds genoeg plek hebt voor je gereedschap. Ook kunnen de werkshorts zijn voorzien van bijvoorbeeld (afneembare) spijkerzakken.

Materiaal

Ook wat betreft materiaal heb je voldoende keuze bij werkshorts. Of je nu op zoek bent naar een werkshort met stretch of een comfortabele werkshort van katoen. Ook als het gaat om stoffen en materialen heb je een ruimte keuze op het gebied van werkshorts.

Merken

Bij Bouwmaat vind je werkshorts van de merken:

  • Cerva
  • Carhartt

Kleuren

In het assortiment van Bouwmaat vind je werkshorts in verschillende kleuren. De kleuren korte werkbroeken op een rij:

  • Grijs
  • Zwart
  • Wit
  • Bruin

Kenmerken

Ben je, net als bij lange werkbroeken, op zoek naar een korte werkbroek met speciale kenmerken? Denk hierbij aan waterafstotend of brandvertragend. Ook dan kun je terecht bij Bouwmaat.

Korte werkbroeken bedrukken

Als vakman is het belangrijk om de juiste werkkleding te hebben. Om je outfit te personaliseren is het mogelijk om je werkkleding te laten bedrukken bij Bouwmaat. Dit is ook mogelijk in een kleine oplage, zodat al jouw t-shirts, truien, jassen en broeken voorzien kunnen worden van jouw bedrijfslogo! Benieuwd? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij één van de Bouwmaat vestigingen.

Lees meer over werkkleding bedrukken

Korte werkbroeken online bestellen

Korte werkbroeken of werkshorts bestel je eenvoudig en snel op Bouwmaat.nl. Wil je toch liever eerst even passen? Kom dan naar een Bouwmaat vestiging in de buurt. In de vestiging kun je tevens terecht voor antwoord op al jouw vragen en voor een persoonlijk advies.