RUBI: professionele tegelgereedschappen

RUBI Tools is dé specialist als het gaat om professionele tegelgereedschappen. Van tegelsnijders, tegelzaagmachines, diamant zaagbladen, mortelmixers, tile level kits en tegelboren, tot accessoires voor tegelschoonmaak en veiligheidsmiddelen. Al deze gereedschappen worden ontworpen en gefabriceerd op basis van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken in de constructiebranche. De tegelgereedschappen van RUBI staan dan ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

169 resultaten

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkruisjes kunststof 2 mm wit 300 stuks

563798

1259 Bezorgvoorraad info

€ 2,99

€ 2,69 v.a. 4 stuks

Rubi Delta Levelling System clips d1,5 mm h3-12 mm, 400 stuks

700828

1184 Bezorgvoorraad info

€ 32,01

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkruisjes kunststof 1,5 mm wit 300 stuks

563797

783 Bezorgvoorraad info

€ 2,99

€ 2,69 v.a. 4 stuks

Rubi Delta Levelling System clips d1,5 mm h3-12 mm, 200 stuks

700826

605 Bezorgvoorraad info

€ 16,95

Rubi Diamantzaagblad TVA 125 superpro

589798

445 Bezorgvoorraad info

€ 31,88

Rubi Puinkuip zwart 40 liter

589363

626 Bezorgvoorraad info

€ 8,23

Rubi Delta Levelling System clips d2 mm h3-12 mm, 200 stuks

700848

472 Bezorgvoorraad info

€ 16,96

Rubi DLS Clips diameter 2 mm hoogte 3-12 mm 400 stuks

725858

483 Bezorgvoorraad info

€ 32,01

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkeg kunststof 5 mm rood, 500 stuks

563794

331 Bezorgvoorraad info

€ 6,92

€ 6,22 v.a. 4 stuks

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkeg kunststof 7,5 mm rood, 500 stuks

563795

378 Bezorgvoorraad info

€ 7,23

€ 6,50 v.a. 4 stuks

Rubi Sponsspaan BL superpro kunststof

579305

350 Bezorgvoorraad info

€ 6,71

Rubi Delta Levelling System clips d1 mm h3-12 mm, 200 stuks

700844

€ 16,95

RUBI Tools is dé specialist als het gaat om professionele tegelgereedschappen. Van tegelsnijders, tegelzaagmachines, diamant zaagbladen, mortelmixers, tile level kits en tegelboren, tot accessoires voor tegelschoonmaak en veiligheidsmiddelen. Al deze gereedschappen worden ontworpen en gefabriceerd op basis van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken in de constructiebranche. De tegelgereedschappen van RUBI staan dan ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit en innovatie.


RUBI-producten: continue innovatie

RUBI is een onmisbaar merk voor iedere professionele tegelzetter. RUBI is gespecialiseerd in hoogwaardige producten en advies als het gaat om de verwerking (snijden, plaatsen, onderhoud en reiniging) van keramische tegels. Ook is RUBI als merk continue in beweging. Innovatie staat centraal, waardoor jij als vakman altijd gespecialiseerde en technische hoogwaardige gereedschappen tot jouw beschikking hebt. Zo kan jij ten alle tijden een perfect eindresultaat leveren.

Rubi tegelsnijder

Tegelgereedschap

Het tegelgereedschap van RUBI mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat. Of je nu handmatig tegels gaat snijden of elektrisch gaat zagen, RUBI biedt een oplossing voor iedere klus. Van tegelzaagmachines, tegelsnijders, mixers en voegenkrabbers tot nijptangen, tegeldragers, tegelvijlen, tegelkruisjes, tegelboren en rubberen hamers: alles wat je nodig hebt voor een tegelklus vind je in het RUBI assortiment.

Diamantzaagbladen

Ook op het gebied van accessoires blijft RUBI niet achter. De bekende diamantzaagbladen worden constant ontwikkeld en vernieuwd. Deze continue innovatie in combinatie met een optimale prijs-kwaliteitverhouding is de reden dat steeds meer professionals kiezen voor de RUBI diamantzaagbladen. Welk zaagblad je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van het type klus. De zaagbladen van RUBI zijn gesorteerd op kleur zodat je eenvoudig en snel kan zien welk zaagblad jij nodig hebt voor jouw klus.

Kenmerken van deze RUBI zaagbladen

 • Beschikbaar voor elk type klus:
  Zaagbladen voor zowel nat als droog zagen.
 • Verschillende formaten:
  De diameter van de zaagbladen varieert van 115 mm tot 350 mm.
 • Doorlopende zaagbladen:
  Deze zaagbladen zorgen voor de beste afwerking.
 • J-slot zaagbladen:
  Geschikt voor een hoge snelheid bij harde materialen.
 • Turbo en turbo-viper zaagbladen:
  Voor een uitstekende kwaliteit en een hoge zaagsnelheid.
 • Gesegmenteerde en turbo-gesegmenteerde zaagbladen:
  Voor een maximale snelheid en veelzijdige snede.
 • Gesegmenteerde galvanische zaagbladen:
  Voor het zagen van materialen met een hoog breukrisico zoals marmer en vezels.
 • Gesegmenteerde vacuüm gesoldeerde zaagbladen:
  Voor een hoge snelheid en veelzijdige snede.

Rubi-zaagbladen

Schoonmaak en afwerking

Bij tegelzetwerk zijn voeg- en schoonmaakwerkzaamheden erg belangrijk. Ook voor deze werkzaamheden biedt RUBI een uitgebreid assortiment. Zo kan je voor iedere klus een perfect eindresultaat opleveren. Als het gaat om producten voor de voeg- en schoonmaakwerkzaamheden kan je denken aan sponzen, sponsspanen of een complete inwasset met alle basiselementen voor het aanbrengen van keramische tegels na het voegen.


Geschiedenis: RUBI sinds 1951

De Spaanse gebroeders Boada hebben in 1951 de firma Germans Boada SA (RUBI) opgericht en zijn begonnen met de introductie van de hydraulische tegelsnijder. Sindsdien is RUBI wereldwijd (in meer dan 100 landen) uitgegroeid tot een onmisbaar merk in de tegelwereld. Ondanks de enorme groei die het bedrijf vanaf 1951 heeft doorgemaakt is en blijft de visie van RUBI om dichtbij de eindgebruiker te blijven en daarmee continue te innoveren op het gebied van ontwerp en productie van de tegelgereedschappen.

Naast de uitstekende kwaliteit van de producten, staat RUBI ook bekend om de uitgebreide ondersteuning aan distributiekanalen, bij trainingen aan vertegenwoordigers en demonstraties op locatie. Ook op deze manier blijft RUBI zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker om jou als professional zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Rubi afwerking

Tegelen met RUBI? Slimme tips en stappenplannen!

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo bieden we je niet alleen de producten van RUBI, maar geven we je ook graag een aantal slimme tips en stappenplannen als het gaat om de producten van RUBI. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe je in 4 eenvoudige stappen een vlakke vloer of wand maakt met het Rubi tegelnivelleringssysteem. Klik hier voor alle tips en stappenplannen over RUBI producten.


RUBI kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat vind je, met meer dan 100 producten, een uitgebreid assortiment aan RUBI tegelgereedschappen en accessoires. Alle producten zijn eenvoudig en snel online te bestellen, maar je vindt het assortiment van RUBI ook in onze 46 vestigingen.

Wil jij een professioneel advies over welke producten van RUBI je het beste kunt gebruiken voor jouw klus? Onze medewerkers staan je graag te woord, zowel online via onze klantenservice als in onze Bouwmaat vestigingen door heel Nederland.


Bouwmaat legt uit! RUBI Delta Tegel nivelleringssysteem

In de onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het RUBI Delta Tegelnivelleringssysteem kan worden toegepast. Het systeem zorgt ervoor dat de tegel (die hoger ligt) naar beneden wordt gedrukt, zodat er geen ongelijkheden ontstaan tijdens het plaatsen van de tegels. De installatietijd wordt verminderd en het niveau van afwerking, en daarmee de tevredenheid van de klanten, verhoogd. Een ander belangrijk voordeel van het RUBI nivelleringssysteem is dat de tegels op hun plaats blijven liggen en niet zakken door onder andere het krimpen van de lijmen wat tijdens de droging plaatsvindt.