ANZA: kwasten, rollers en verfgereedschap

ANZA is een merk dat niet mag ontbreken als het gaat om professioneel schildersgereedschap. Onder het assortiment van ANZA vallen diversen kwasten, rollers en verfgereedschappen. Bij de productie van het schildersgereedschap staat innovatie centraal, zodat schilders altijd op de snelst mogelijke manier kunnen werken.

155 resultaten

Anza Viltroller lak mini 10 cm

557774

845 Bezorgvoorraad info

€ 1,74

Anza MicMex roller 10 cm

574071

136 Bezorgvoorraad info

€ 2,31

Anza MicMex roller 25 cm

574070

63 Bezorgvoorraad info

€ 9,43

Anza Antex microvezelroller 10 cm

587364

1730 Bezorgvoorraad info

€ 1,77

Anza Antex microvezelroller 25 cm

587366

52 Bezorgvoorraad info

€ 7,69

Anza MicMex roller 18 cm

574069

57 Bezorgvoorraad info

€ 7,29

Anza Lakset vilt

560558

34 Bezorgvoorraad info

€ 5,94

Anza Viltroller lak mini 5 cm, 2 stuks

575026

2 Bezorgvoorraad info

€ 2,94

Anza verfbeugel softgrip 10 cm kort

557773

7 Bezorgvoorraad info

€ 2,84

Anza Antex lakset

748016

50 Bezorgvoorraad info

€ 5,85

Anza Antex microvezelroller 18 cm

587365

20 Bezorgvoorraad info

€ 6,15

Anza schilderhandschoen XL

753231

18 Bezorgvoorraad info

€ 1,66

ANZA is een merk dat niet mag ontbreken als het gaat om professioneel schildersgereedschap. Onder het assortiment van ANZA vallen diversen kwasten, rollers en verfgereedschappen. Bij de productie van het schildersgereedschap staat innovatie centraal, zodat schilders altijd op de snelst mogelijke manier kunnen werken.

Er zijn vier kernwaarden die het merk ANZA omschrijven:

  • Kwaliteit - Duurzaamheid
  • Functionaliteit - Effectiviteit
  • Ergonomie - Grip
  • Design - Vorm

anza kwasten

Kwasten

Bouwmaat verkoopt ANZA kwasten voor zowel acryl (watergedragen) als alkyd (verdunbaar met oplosmiddel) verven:

ANZA Diamond Classic (alkyd)

De ANZA Diamond Classic heeft een geverniste houten steel en bevat een mix van varkenshaar en synthetische vezels. Dit zorgt voor een goede verfopname en dekking.

ANZA Titanium (alkyd)

De ANZA Titanium bestaat uit een mix van synthetische vezels in een rvs/inox bus. Deze is volgekit, zodat er geen vloeistof onder de bus kan komen. Deze kwast heeft een prima verfopname, perfecte dekking en levert steeds de juiste laagdikte.

ANZA Platinum (acryl & alkyd)

De ANZA Platinum is de beste keuze als het gaat om een perfect eindresultaat en hoge capaciteit. Dit ontwerp met synthetische vezels voorzien van softgrip kenmerkt zich door de ergonomische vormgeving. Er zijn diverse gripzones en de knik zorgt voor een betere balans.

ANZA Platinum Aqua (acryl)

De ANZA Platinum Aqua is voorzien van een mix van synthetische vezels en heeft een hoge verfopname. Dit geeft een prachtig eindresultaat.


anza rollers

Rollers

De rollers van ANZA onderscheiden zich door hun unieke vachten. Ze hebben een hoge verfopname, ook spatten ze nauwelijks en pluizen niet. Door de afgeronde kanten ontstaat er geen baanvorming. Daarnaast glijdt de roller door het gepatenteerde rolmechanisme niet uit in de verf en is er geen zwarte uitloop. Bouwmaat verkoopt voor elke ondergrond de juiste roller.

ANZA Antex microvezel

De witte ANZA Antex microvezel vachtroller voor een gladde ondergrond is bijzonder geschikt voor (2-componenten) watergedragen lakken. Als de ondergrond van een goede primer voorzien is, geeft deze roller een resultaat alsof het gespoten is.

ANZA Micmex

De groene ANZA Micmex verfroller met een vacht van microvezel (hoge verfopname) en polyester (houdt de vacht open) is zeer geschikt voor wanden met een medium ondergrond (bv. spack). De Micmex met 18 mm pool hoogte geeft daardoor een gladder resultaat dan veel vachten met een 12 mm pool.

ANZA Wistex

De roze ANZA Wistex is de juiste roller voor een prachtig resultaat op een grove ondergrond (zoals bijvoorbeeld spachtelputz). De draden in de vacht bestaan uit vier verschillende materialen, waardoor het mogelijk is om met een langere poolhoogte te werken, tot zelfs 22 mm. Zelfs deze hoge vacht zakt niet in.


Verfgereedschap

Naast kwasten en rollers heeft Bouwmaat ook ander verfgereedschap van ANZA in het assortiment. Dit gereedschap is voor schilders vaak onmisbaar. Hierbij kun je denken aan verfkrabbers, plamuurmessen, afsteekmessen en stopmessen. Maar ook de beugels voor de rollers, poetslappen, ruitenreiniger en laksets vind je in het assortiment.

Kortom: met ANZA heb jij alles voor de schilderklus bij de hand!


Video: ANZA rollers bij Bouwmaat

In deze video wordt het complete Bouwmaat assortiment ANZA rollers getoond en besproken. Welke roller is nodig voor welke ondergrond? Voor iedere ondergrond levert Bouwmaat de juiste ANZA roller. Leer de verschillen kennen en bekijk de video.