Interieur hout kopen

Er zijn resultaten

Hout brengt sfeer in huis

Met hout voegt u een stukje natuur, warmte en authenticiteit toe aan het interieur in huis. Behalve dat het al eeuwenlang een van de meest praktische en goed te verwerken bouwmaterialen is, wint het ook qua design en moderniteit steeds meer aan populariteit in de interieur- en meubelbouw. Veel huiskamers en tuinen worden opgesierd door bijvoorbeeld al dan niet zelfgemaakte steigerhouten eettafels, banken, krukjes of stoelen. Niet verwonderlijk, want hout voegt een extra dimensie en warmte toe aan tegenwoordig vaak strak en modern uitgeruste woningen. Instinctief blijven we daarmee nog enigszins verbonden met de natuur.

Doe-het-zelf

De gemelamineerde spaanplaten uit ons assortiment die voor verschillende toepassingen bruikbaar zijn, zijn aan langskanten afgeplakt en beschikbaar in verschillende dikten. Met de massieve vurenhouten timmerpanelen kunt u aan de slag om uw volledige meubeluitzet zelf te maken of te laten maken. Denk hierbij aan kasten, kastplanken, tafels, bedden, tv-meubels, en ga zo maar door. De vensterbanken in ons assortiment zijn stijlvol, robuust en praktisch onderhoudsarm. Naast de hardsteen en composietsteen varianten hebben we ook krasvaste laminaatvensterbanken in verschillende afmetingen. In de meeste gevallen is de onderkant van deze laminaatstroken afgelakt. Doe inspiratie op in onze webshop en kom gerust eens langs in een van onze vestigingen.

Vloeren

Ook vloeren dragen bij aan de sfeer in uw huis. Met vloeren en de aankleding van de muren kunt u de vormgeving van een kamer sterk beïnvloeden. Wilt u meer weten over onze vloerencollectie of over het optimaliseren van een ruimte? Klik hier voor meer informatie.