Droogbouwgereedschap

Er zijn resultaten

Bespaar tijd met droogbouw

Het grote voordeel van droogbouw is natuurlijk dat u een hoop tijd bespaart tijdens de afronding van een project of klus. Aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van 'natte' producten, is er geen sprake van droogtijd. Dit is natuurlijk ideaal als het gaat om de binnenafwerking van een woning of bedrijfspand. U kunt namelijk sneller aan de slag met het verven en stuken. Ook bij de aanleg van vloerverwarming wordt er vaak gebruik gemaakt van droogbouw. Kortom, doordat er geen zandcement of beton tussenkomt, kunt u een hoop tijd besparen. Met name voor een stukadoorsklus of schilderklus komt droogbouw goed van pas.
 

Robuust gereedschap

Doordat er geen natte producten worden gebruikt en de onderdelen op die manier niet aan elkaar worden bevestigd, zal er bij droogbouw meer gebruik worden gemaakt van andere bevestigingsmaterialen als spijkers en bouten. Dat betekent dat het gereedschap dat hiervoor wordt gebruikt dus intensief zal worden gebruikt en solide moet zijn. De kwaliteit van het gereedschap moet onder alle omstandigheden gelijk blijven en u moet hier als vakman van op aan kunnen.
 

Droogbouwgereedschap bij Bouwmaat

Het laatste dat wij willen is dat u de tijdwinst van een droogbouw project weer inlevert als gevolg van onbetrouwbaar gereedschap. Bij Bouwmaat vindt u daarom een betrouwbaar assortiment aan kwalitatief en robuust droogbouwgereedschap van de merken Super Prof en Knauf. Naast gipsbijlen, gasbetonschaven en gipsplaatsnijders, hebben wij ook schuurgaas en stempels.

Al het gereedschap voor de droogbouw is eenvoudig online te bestellen. U kunt ervoor kiezen om het gereedschap bij u thuis of op de klus te laten bezorgen of af te halen in één van onze Bouwmaat-vestigingen door heel Nederland. Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze Bouwmaat vestigingen.