Voorbehandeling stuken: stuc primers, isokontakt, betonhechters en meer

Er zijn resultaten

Producten voor de voorberhandeling van een stuc klus kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende producten voor de voorbehandeling van een stuc klus. Hierbij kan je denken aan isokontakt, stuc primers en betonhechters van verschillende merken en geschikt voor verschillende type ondergronden.

Isokontakt kopen

Isokontakt is eigenlijk een voorstrijk waarmee je kleurdoorslag kunt voorkomen. Isokontakt wordt met name gebruikt op vervuilde ondergronden door bijvoorbeeld roet of oude vochtplekken. Door isokontakt te gebruiken kan de vervuiling niet door de stuclaag heen dringen.

Betonhechter kopen

Betonhechter wordt ook wel betonprimer of betonkontakt genoemd en is een voorstrijk waarmee je hechting vormt tussen de ondergrond en afwerklaag. Wanneer een ondergrond te glad is of niet voldoende zuiging heeft, biedt betonhechter de uitkomst.

Stuc primer kopen

Stuc primer is voorstrijk voor gipspleisters op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden. Hierbij kan je denken aan ondergronden als metselwerk. Door gebruik te maken van een stuc primer voorkom je dat een gipspleister verpoedert.

Professionele merken

Als professional wil jij het beste resultaat opleveren bij jouw klant. In het assortiment van Bouwmaat vind je daarom A-merken die deze kwaliteit kunnen garanderen.

Handige materialen voor deze klus

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook alles voor de stuc klus. Koop naast voorbehandelingsproducten ook:

Heb je vragen over de voorbehandeling bij stuken? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag aan een medewerker in jouw Bouwmaat vestiging.